Zentaro Ayame
"Bude to len medzi nami, sľubujem." Usmial som sa aby videla že to myslím smrteľne vážne. Keď sme sa konečne rozhodli že ideme na poriadne veľkú porciu jedla, potešil som sa a mkoje brucho začalo okamžite vyvádzať. Škrkalo tak hlasno že sa otriasalo zem. Chytil som sa za brucho a nahodil som dosť hladnú tvár. "Ááách, poďme rýchlo. Umriem od hladu." No v tom ma jej veta dosť zarazila...Aké je to byť géniom v taijutsu?... Zastavil som sa, môj pohľad spadol na zem a z oka mi stiekla slza. "Ja niesom génius, ani som nikdy nebol. Pravý génius bol môj majster, ktorý bol zároveň aj môj starší brat. Ale...jeden deň sa mu stál osudným, bola to moja chyba...bol som v nebezpečí a on mi prišiel napomoc...bolo ich strašne veľa...on otvoril všetkých osem brán Hachimonu a nakoniec zomrel. Bol to génius, mal iba 18rokov a už dokázal otvoriť osem brán. Ja sa s ním nemôžem porovnávať." Utrel som si tvár o sĺz a otočil som sa na Sayu. "Ja som oproti mojmu bratovi len odpad. Preto tak tvrdo trénujem, aby som ho jedného dňa prekonal. Môj brat bol hrdina..." Sadol som si na zem a už som to nedokázal udržať, po tváry mi začali stekať malinké kvapky sĺz.