Sadatake Arakida Disciplinary Authority
Počet príspevkov : 33 Join date : 26.01.2013 Age : 110 Bydlisko : Tam za vodou v rááákosííí !
| Predmet: Re: Kazuki (Uchiha) Pi február 08, 2013 9:34 am | |
| Nepovolené Sunshin je zakázaný celkovo . Takže sunshin nie. Raikyu určite nieje C technika a bola vytvorená za pomocí tých mečov takže ak by si to chcel vytvoriť rukov bolo by to skôr chidori a chidori ak budeš chcieť budeš musieť získať in game takže Raikyu ti nepovolím. A čo sa týka Raaiton jibashi tak to je rank A Kangekiha sa my tiež moc nezdá ale budiš necháme to tak . zmeň prosímťa tieto veci potom v tom nevidím problém Ešte by som mal pár výhrad k životopisu ale to nieje môj bordel ale Hokageho takže do toho sa miešať nebudem kým to nieje nutné. | |
|
Strašidlo Graphic Manager
Počet príspevkov : 33 Join date : 25.01.2013
| Predmet: Re: Kazuki (Uchiha) Pi február 08, 2013 10:48 am | |
| Odomňa NEPOVOLENÉ.
Nepáči sa mi, že by v Konohe mal byť chuuninsky char. A ešte k tomu hneď na začiatku. Ja osobne tiež nepovolím do Kumo chuunina, a myslím si, že ani Dark do Yami. Preto nevidím dôvod, prečo by v konohe niekto taký mal byť. Nezdá sa mi to fér. | |
|
DarkLezdgar Admin
Počet príspevkov : 144 Join date : 24.01.2013 Age : 28 Bydlisko : Slovakia, Bratislava
| Predmet: Re: Kazuki (Uchiha) So február 09, 2013 9:15 am | |
| Selly, mohla si si zvyknúť že Kami robí veci bez toho aby sa dohodol s ostatnými, no čo už, nechaj tak...Len mám výhrady k tomu klanu Uchiha. Pokiaľ si dobre pamätám, dohodol som sa s Kamim že iba s výnimkami bude ten klan používaný...a ty máš sotva 6hráčov a s toho dvoch Uchiha...takže som si domyslel že Kami nevie čo je slovo "výnimka"...no čo už, tak je to jeho dedina...ja sa nebudem vyjadrovať..len som chcel toto napísať...Jop a ešte jedna vec, tak isto ako Selly ani ja nedovolím hneď na začiatku vo svojej dedine chuunina . S pozdravom Dark :*.. | |
|
Moriko (Senju)
Počet príspevkov : 13 Join date : 07.02.2013
| Predmet: Re: Kazuki (Uchiha) Ne február 10, 2013 8:44 am | |
| Takze aby jste se teda nehadali a ja uz mel taky svaty klid zmeneno na Genina. Ale potom si nestezujte pri Chuuninskych zkouzkach na to ze napisu jeden post dene. To jenom tak meziu nama. Genina jsem nechtel pouze z duvodu zamestnani a jelikoz to vypada tak ze budu delat odpoledni takze bych zdrzoval hru ale budiz. Admini dosahli sveho. | |
|
Kamikaze Coder and Programmer *HA*
Počet príspevkov : 82 Join date : 02.01.2013
| Predmet: Re: Kazuki (Uchiha) Ne február 10, 2013 9:45 am | |
| | |
|
DarkLezdgar Admin
Počet príspevkov : 144 Join date : 24.01.2013 Age : 28 Bydlisko : Slovakia, Bratislava
| Predmet: Re: Kazuki (Uchiha) Ne február 10, 2013 9:52 am | |
| Pozri, tu nejde o to že si chuunin, pre mňa zamňa buď...tu ide o tom, že si Uchiha.. . Už tam jeden je...a sme viacerí, čo nechcem aby po forku behali samý Uchihovci..chápeš ?...A je jedno že dá Kami povoleno, bo musia dať minimálne dvaja admini povolené a jeden Moderátor.. . A ja Uchihu nepovolujem .. Prepáč.. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Kazuki (Uchiha) | |
| |
|